چطور میتوان رمز عبور فراموش شده دستگاهdvrویاnvrرا پیدا کرد؟برای دانلود ویدیو کلیک کنید

شبکه های اجتماعی

فیلم آموزشی:آموزش کانفیگ آنتن های نانو استیشن جهت انتقال تصویر دوربین های مداربسته

  • 16 دی 1395
  • 2345
  • 3

آموزش کانفیگ آنتن های نانو استیشن جهت انتقال تصویر دوربین های مداربسته به صورت وایرلس

نوع محصول: دانلودی به محض خریدمیتوانیدفیلم های آموزشی رادانلود کنید.

فرمت آموزش:ویدیو آموزشیmp4

مخاطبان:کسانی که در کار نصب دوربین مداربسته هستندویا کسانی که میخواهند سیستم های کامپیوتری را به صورت بیسیم باهم ارتباط دهند.

میزان سرمایه گذاری برای این محصول:29/000هزارتومان

مدرس:محمدوحیدآبادی مدرس ومتخصص ونصاب سیستم های امنیتی والکترونیکی

 

(اگردرپروژهای خودنیاز به کانفیک رادیونانواستیشن راداشتید،دیگر نگران کانفیگ آن نباشیدبااین آموزش میتوانید هرنوع مدل رادیو نانواستیشن را کانفیگ کنید.)

 

(دراین فیلم آموزشی تمام مراحل مربوط به کانفیگ رادیو نانواستیشن،ازجمله تنظیم کردن قسمت فرستنده وگیرنده را جهت انتقال تصویردوربین های مداربسته به صورت وایرلس را یادخواهید گرفت.)

 

(کانفیگ رادیو نانواستیشن فقط جهت انتقال تصویردوربین های مداربسته نیست،بلکه میتوان هر نوع ارتباط سیستم کامپیوتری راکه نیاز داشتید میتوانید به صورت وایرلس انتقال دهید.)

درفیلم زیر توضیحات مربوط به این آموزش وبخش های از این آموزش را میبینید:

 

اگرنصاب دوربین مداربسته هستید..............
احتمالا برایتان پیش آمده درپروژهای خود بایدتصاویردوربین های مداربسته را از یک نقطه به نقطه دیگر به صورت بیسیم انتقال دهید،ونیاز به نصب رادیو نانواستیشن پیدا کردید ولی نمیدانید که چگونه رادیو را باید کانفیگ کنید بسیار سرگردان هستید.
 
اگردریک منطقه ای که دوربینipنصب کرد ه اید ودستگاهnvrبامحل نصب دوربین ها فاصله دارد؛قطعا باید تصاویر دوربین را به صورت وایرلس بررویnvrبفرستید،که دراینجانیاز به نصب رادیو پیدا میکنید؛قبل از نصب رادیو باید آن را به صورت صحیح کانفیگ کنید.
 
یااینکه دردریک محلی بخواهید سیستم کامپیوتری را به صورت بیسیم با هم ارتباط بدهید،یعنی اینکه چند کامپیوتر اگر باهم فاصله زیادی دارند ونمیتوان به وسیله کابل آنها را باهم ارتباط داد بهترین گزینه نصب رادیو میباشد.
 
دراین محصول آموزش کانفیگ رادیونانواستیشن دقیقا یاد خواهید گرفت که، اگر درپروژهای خود نیاز به نصب رادیونانواستیشن داشتید با این آموزش به راحتی میتوانید رادیونانواستیشن خود را کانفیگ کنیدوتصاویر دوربین های مداربسته را به صورت وایرلس انتقال دهید.
 
 
 

این آموزش برای چه کسانی مفید است؟

1-کسانی که در کارنصب دوربین مداربسته هستندودرپروژهای خوداگرنیاز به نصب رادیونانواستیشن داشتند؛خودشان میخواهند کانفیگ رادیو نانواستیشن راانجام دهند.

2-کسانی میخواهندسیستم های کامپیوتری را به صورت بیسیم باهم ارتباط دهند.

3-حداقل وقت داشته باشنداین فیلم آموزشی راتماشا کنندتا کانفیگ گیرنده وفرستنده رادیو نانواستیشن را به صورت صحیح یادبگیرند.

4-حداقل با کامپیوتروآدرسipآشنای داشته باشند.

 

 

این آموزش برای چه کسانی مفید نیست؟

کسانی که اصلا با کامپیوتر وآدرسipآشنای ندارند

 

 

دراین محصول آموزش چه چیزی یادمیگیرید؟

1-کانفیگ رادیو فرستنده

2-کانفیگ رادیو گیرنده

3-ارتباط بین رادیو فرستنده ورادیوگیرنده به صورت وایرلس

 

مدرس این آموزش چه کسی است؟

مدرس این آموزش محمدوحیدآبادی هست که بیش از10سال است که درکارنصب دوربین مدارسته وانتقال تصویر دوربین های مداربسته بارادیو میباشد وبا استفاده از تجربیاتی که درکا خودداشته به شما این آموزش را یاد خواهدداد.صرفنظرازاینکه تازه کارویا حرفه ای هستید میتوانیددرکمترین زمان به یادگیری بپردازید ونتیجه بگیرید.

اولین رادیوانتقال تصویری که نصب کردیم تقریبا 9سال پیش بود که برای یک دانشگاه برای دوربینipگردان بود.

ماحداقل درماه2ویا3کاربرایمان پیش می آید که حتما باید رادیو نصب کنیم.

 

 

شما باخرید این آموزش چه سودی میکنید؟

دوست عزیزوقتی کانفیگ رادیو نانواستیشن رایادبگیریددرهمان نصب اول چندین برابر که بابت این آموزش پرداخت کرده ایدمیتوانید دستمزددریافت کنید.

اگرنصاب دوربین مداربسته هستیدحداقل شاید بدانید هزینه نصب وکانفیگ رادیو دستمزد آن بالای 250هزارتومان میباشد.که حداقل 100هزارتومان فقط برای کانفیگ رادیو میتوانید دریافت کنید

الان انتقال تصویربارادیو بازار آن واقعا داغ شده واین یک فرصت بزرگ برای کسب درآمدمیلیونی میباشد،پس اگرنصاب دوربین مداربسته هستید این فرصت را برای کسب درآمدغنیمت شمارید.

 

 

این آموزش چگونه به دستم میرسد؟

این آموزش دانلودی است به محض خرید میتوانید آموزشها را دانلود کنید وبه یادگیری بپردازید.

مراحل خرید به صورت24ساعته اینترنتی

1-دکمه سفارش درپایین صفحه کلیک کنیدومراحل را ادامه دهید

2-بعداز پرداخت به سایت هدایت میشوید ولینک های دانلو برای شما ظاهر میشوند

3-واین را هم بدانیدکه این آموزش به صورت مادام العمر در اکانت شما درسایت موجودمیباشند.

4-همچنین میتوانیدمبلغ محصول موردنظررابه حساب بانکی زیرواریزبفرماییدوسپس باشمارهای موجوددرصفحه تماس باما؛تماس بگیریدومحصول موردنظربرایتان درسایت فعال گردد

1-شماره کارت 6037997142621987 بانک ملی به نام محمدوحیدآبادی

2-شماره حساب 0304279194006 بانک ملی به نام محمدوحیدآبادی

خرید محصول فیلم آموزشی:آموزش کانفیگ آنتن های نانو استیشن جهت انتقال تصویر دوربین های مداربسته

نکته: با خرید دانلودی این محصول:
1. 20% مبلغ پرداختی، خرید دانلودی، به کیف پول شما اضافه می گردد که می توانید برای خرید دیگر محصولات دانلودی سایت از آن استفاده نمائید.
2. بعد از دانلود به سرعت قابل استفاده می باشد.
3. مهمتر از همه در صورتی که در آینده مطلبی به صورت تصویری، صوتی و یا نوشتاری به این محصول دانلودی اضافه شود بدون پرداخت هیچگونه هزینه ای می توانید با استفاده از لینک آن در قسمت "سفارشات من" آن را دانلود نمائید.

فیلم آموزشی:آموزش کانفیگ آنتن های نانو استیشن جهت انتقال تصویر دوربین های مداربسته

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

تعداد امتیازها: 1

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh
محمد شاپوری در تاریخ ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ گفته:
۰ ۰ | ۰

توی این اموزش شما چه نوع رادیویی را اموزش دادید؟ میکروتیک یا نانو استیشن یا اینجیونس ؟
یا همه را توضیح دادید؟
سپاس

ابرالکترونیک دات کام در تاریخ ۱۳۹۶/۱۰/۲۱ پاسخ داده:
۰ ۰ | ۰

درمجموعه استادانتقال تصویردوربین های مداربسته از طریق آنتن های رادیوی شوید ؛کانفیگ هرسه رادیو ؛میکروتیک-نانواستیشن-اینجنیوس وخیلی موارددیگر....آموزش داده شده است.برای توضیحات بیشتر میتوانید ازطریق لینک زیر صفحه این مجموعه را ببینید

استادانتقال تصویردوربین های مداربسته از طریق آنتن های رادیوی شوید

موفق باشید

پاسخ

محمد شاپوری در تاریخ ۱۳۹۶/۱۰/۱۷ گفته:
۰ ۰ | ۰

با سلام
توی اموزش فقط توی محیط نرم افزاری و کامیپوتری کار کردید یا محیط سخت افزاری مثل انتن m5 را را به صورت تصویری توضیح هم دادید؟
سپاس

ابرالکترونیک دات کام در تاریخ ۱۳۹۶/۱۰/۱۸ پاسخ داده:
۰ ۰ | ۰

سلام دوست گرامی

دراین آموزش فقط کانفیگ رادیونانواستیشن آموزش داده شده است؛ ارتباط بین فرستنده وگیرنده به صورت وایرلس(محیط نرم افزاری)

پاسخ

محمد شاپوری در تاریخ ۱۳۹۶/۱۰/۱۹ پاسخ داده:
۰ ۰ | ۰

ممنونم: کاش سخت افزاری اش را توضیح می دادید !! فرض کنید من بخوام ابنکار را انجام بدم به صورت واقعی برای یک شخصی !! کار سخت افزاری اش را بلد نباشم ان وقت نرم افزاری چه به درد میخوره!! پاسخ

ابرالکترونیک دات کام در تاریخ ۱۳۹۶/۱۰/۱۹ پاسخ داده:
۰ ۰ | ۰

درمجموعه استادانتقال تصویر دوربین های مداربسته از طریق آنتن های رادیوی روش نصب وراه اندازی رادیو به صورت سخت افزاری آموزش داده شده است از طریق لینک زیر میتوانید این آموزش راببینید.

http://abarelectronic.com/radeo-camera

پاسخ

علی کاکاوند در تاریخ ۱۳۹۶/۰۹/۲۸ گفته:
۰ ۰ | ۰

با سلام و خدا قوت تو این اموزش برای کانفینگ انتن مرکزی توضیحی ندادین لطفا اضافش کنین ممنون

من این محصول را در تاریخ 1396/08/21 خریده ام

ابرالکترونیک دات کام در تاریخ ۱۳۹۶/۰۹/۲۸ پاسخ داده:
۰ ۰ | ۰

سلام دوست گرامی

انشاالله جز بروز رسانی خواهد بود

موفق وپیروز باشید

پاسخ

مطالب مرتبط